POLITIKA PRIVATNOSTI

ŠINJORINA” DOO PODGORICA

Politika privatnosti se odnosi na internet prodavnicu i sve kanale digitalnog marketinga povezane sa njim. 

„ŠINJORINA” DOO PODGORICA ovom politikom privatnosti preko internet prodavnice www.sinjorina.me koristi, održava, prikuplja i objavljuje informacije prikupljene od Korisnika. 

“ŠINJORINA” DOO PODGORICA se obavezuje da će štititi privatnost svih Kupaca i Korisnika internet prodavnice u skladu sa svrhom i pravnom osnovom zbog kojih su prikupljeni. 

Svi podaci o Kupcima i Korisnicima internet prodavnice se strogo čuvaju, dostupni su isključivo zaposlenima koji su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Lice koje prikuplja, obrađuje i koristi lične podatke Kupaca je “ŠINJORINA” DOO PODGORICA.

LIČNI IDENTIFIKACIONI PODACI

“ŠINJORINA” DOO PODGORICA prikuplja lične, identifikacione podatke od Korisnika prilikom njihove posjete sajtu, popunjavanjem formulara u formi kontakt forme.  

Korisnik može da posjeti veći dio veb sajta bez unosa ličnih informacija. Određeni dijelovi internet prodavnice po potrebi mogu od Posjetioca da zatraže lične informacije poput e-mail adrese, imena i prezimena.

Za kupovinu neophodno je otvaranje naloga na sajtu, uz ostavljanje dodatnih informacija, poput adrese stanovanja i broja telefona. 

“ŠINJORINA” DOO PODGORICA prikuplja lične informacije samo u slučaju da je Korisnik saglasan. Korisnik uvijek može odbiti da pruži lične informacije, osim što u tim slučajevima može biti uskraćen za određene aktivnosti na veb sajtu.

ČUVANJE I DIJELJENJE LIČNIH INFORMACIJA 

Podacima Kupaca i Korisnika internet prodavnice raspolažu zaposleni u “ŠINJORINA” DOO PODGORICA, kojima su oni neophodni za obavljanje posla, obavezujući se na zaštitu čuvanja tajnosti podataka.

Informacije o Kupcima se mogu proslijediti trećim licima kao što su kurirske službe kako bi poružbina bila uspješno isporučena. 

PRAVA KORISNIKA 

Korisnik ima pravo da zatraži da pogleda svoje sačuvane podatke u bazi podataka, da zatraži izmjenu svojih podataka u bazi, da zatraži brisanje njegovih podataka iz baze kao i da zatraži trajno deaktiviranje naloga na veb sajtu.

POLITIKA KOLAČIĆA

Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti u obavezi smo da prije slanja kolačića obezbijedimo Vaš pristanak. 

Korišćenjem internet stranice pristajete na upotrebu kolačića. Blokiranjem kolačića možete pregledati internet stranicu, ali neke opcije Vam neće biti dostupne. 

ŠTA SU KOLAČIĆI?

 

Kolačići (cookies) su male tekstualne datoteke neophodne za lakše pregledanje stranica, poslate Vašem računaru od strane veb stranice koju posjetite. Kolačići obično čuvaju Vaše postavke kao što je adresa. 
 
Kasnije, kada opet otvorite istu veb stranicu internet pretraživač šalje nazad kolačić koji pripada toj stranici. Kolačići omogućavaju lakše razumijevanje u načinu komunikacije između Korisnika i platforme u cilju dodatnog poboljšanja. 
 
Kolačići mogu da čuvaju informacije poput podataka o ličnosti, ali samo ako Korisnik to omogući. 

Zadane aktivnosti čuvanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive, ali u svakom trenutku Vaše postavke veb pretraživača možete promijeniti tako da imate mogućnost sami da birate da li hoćete da odbijete ili odobrite zahtjeve za čuvanje kolačića ili izbrišite sačuvane kolačiće. 
 
KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE

 

Kolačići (cookies) mogu da se kontrolišu i konfigurišu u Vašem veb pretraživaču. U svakom trenutku Vaše postavke internet pretraživača možete promijeniti. Možete odlučite da li hoćete da dopustite čuvanje kolačića na vašem računaru. 


PRIHVATANJE USLOVA


Poštovani Korisnici, molimo Vas da prije korišćenja naših usluga pažljivo pročitate opšte uslove korišćenja. Svaka posjeta našoj veb stranici, kao i kupovina znači da ste pročitali uslove i da ih prihvatate. 


Ukoliko su opšti uslovi korišćenja za vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite internet prodavnicu. 

IZMJENA POLITIKE PRIVATNOSTI I POLITIKE KOLAČIĆA

“ŠINJORINA” DOO PODGORICA zadržava pravo da ažurira politiku privatnosti i politiku kolačića u bilo kom trenutku. 

Obavještenje o izmjenama se ne šalje Korisnicima. Ukoliko Korisnik nastavi sa aktivnostima na sajtu nakon ovih izmjena, smatra se da je saglasan sa istim.

PODRŠKA I REKLAMACIJE

Ukoliko imate pitanja ili neki problem vezan za proizvod kupljen u našoj internet prodavnici, kontaktirajte nas na e-mail adresu sinjorinamne@gmail.com ili telefonom na broj  069/597-325.

PODACI O DRUŠTVU SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU “ŠINJORINA” PODGORICA

  • Naziv: ŠINJORINA DOO PODGORICA 
  • Sjedište: Ulica Baku, br. 106, 81000, Podgorica, Crna Gora
  • Poreski identifikacioni broj: 03382478
  • Šifra djelatnosti: 7410
  • Kontakt: +38269/597-325
  • E-mail: sinjorinamne@gmail.com
  • Web: www.sinjorina.me

Main Menu